Šmolková zmrzlina a bravčová konzerva

Autor: Marian Letko | 23.5.2011 o 21:17 | Karma článku: 13,77 | Prečítané:  2290x

Priznávam, že sa mi dlho nedarilo pochopiť tú hystériu okolo sčítania a okolo osobných údajov. A dnes ráno, pri močení, keď som chytil svoj rozum do hrsti, som  prišiel na to, prečo sa všetci tak klepú....

Slovenský človek je neustále klamaný.

  • bravčová konzerva obsahuje 90% kuracieho mäsa
  • šmolková zmrzlina neobsahuje ani jednoho Šmolka
  • ruská zmrzlina sa vyrába v Prahe
  • turecký med v Ostrave
  • vianočná klobása je v skutočnosti veľkonočná aj s rovnakými chruntavcami
  • Robertov hlas nie je Roberov hlas
  • Radičovej kód nie je Radičovej kód
  • starý chujo je v skutočnosti starý ujo

A preto sa ľudia boja, preto už neveria nikomu a ničomu. Neveria ani slovo štatistickému úradu, že ich údaje nezneužije, bude s nimi pracovať iba nevyhnutne dlhý čas a potom sa skartujú. Ja sa nebojím, všetko som vyplnil podľa zákona. Ešte stále verím ľuďom, verím v ľudské dobro a aj tej milej tete zo štatistického.... Teším sa na to, ako v blízkej budúcnosti pôjde cez Partizánske diaľnica D15 zo Žabokriek až po Zemplínske Hámre a že sa z obyčajnej partizánskej nemocnice stane fakultná pre spádovú oblasť Bratislava-Košice.

Alebo že by som sa dal zasa niekym odrbať?

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

ŠPORT

Čo sa deje v hokeji? Je to divadlo, vinníkmi sme všetci, tvrdí Graňák

Zlá skúsenosť s Cígerom a Švehlom mohla odradiť hráčov z NHL od štartu na majstrovstvách sveta, hovorí skúsený obranca.

KULTÚRA

Iva Bittová: Nemôžem si dovoliť strácať čas a báť sa

Česká speváčka žije v USA. Koncertuje u nás so skupinou Čikori.

TECH

Vedci sú na stope tajomstvu DNA

Vďaka úžasnému technologickému vývoju vznikajú nové vedné odbory.


Už ste čítali?